Over ons

VYMY is een familiale KMO die al meer dan 10 jaar actief is in de levering van schoolmeubilair en hier zijn 5 redenen om met ons samen te werken:

VERGELIJKING

Tracht zoveel mogelijk informatie te verwerven vooraleer u beslist om uw materiaal te kopen. Vergelijk de kwaliteit van de gebruikte onderdelen, de dikte van de planken, de stevigheid, de veiligheid, de ergonomie maar ook de prijs met andere producenten. Voor een grote investering is dit de moeite waard.

DEMONSTRATIE

Na uw uitnodiging zal onze demo vrachtwagen bij u langskomen om het materiaal voor te stellen dat u interesseert. U zal zelf kunnen oordelen dat wat we u voorstellen wel degelijk is wat dat we verkopen.

KWALITEIT

De kwaliteit van het materiaal dat gebruikt wordt door uw kinderen is onberispelijk en gecertifieerd door de bevoegde instanties. De veiligheid van de leerlingen is onze prioriteit, wij stellen u zelf een onderhoudscontract voor.

GARANTIES

De voorgestelde garanties worden nauwkeurig gerespecteerd. Gekwalificeerde personen zullen tot bij u komen met een aangepaste oplossing voor uw behoefte. Al onze prijzen zijn BTW niet inbegrepen, gegarandeerd tot de nieuwe editie van het catalogus.

TRANSPORT EN LEVERINGEN

Boven de 1500 € BTW inbegrepen : gratis levering. Minder dan 1500 € BTW inbegrepen : 50 € Exclusief BTW leveringskosten. De bestelling voor particulieren zal geleverd worden tegen een voorafgaande betaling op het Belfius rekeningnummer BE15 0682 4441 1230 De leveringstermijnen : de producten die zich niet in voorraad bevinden zullen u geleverd worden binnen de 5 weken nadat uw bestelling is geregistreerd door onze onderneming. VYMY behoudt zich het recht om de kleuren en modellen van haar producten te wijzigen, mits waarschuwing natuurlijk voordat de bestelling wordt geregistreerd. U kan bij ons bestellen via onze webshop, via de post, per mail of per fax.

Verzoek om de VyMy-catalogus te ontvangen